Endeligt er iPhone 7 kommet til verden

Der er mange i hele verden, som spændt har ventet mange måneder på netop det, som lige er sket, nemlig, at den nye iPhone 7 er kommet.

Det nyeste skud på æbletræet: iPhone 7

For det er ikke lang tid siden, at Apple endelig fik lavet en af deres meget kendte keynotes, hvor de viste den nye iPhone 7 frem. Der har været utallige forsøg på at gætte hvad denne nye iPhone 7 ville have af specifikationer og mange af dem har været nogenlunde rigtige mens andre har været helt forkerte, men sådan vil det naturligvis altid være, da der ikke er nogen som helst der får adgang til Apples hemmelige iPhone-laboratorier, hvor de i mange måneder har gået og brygget på den nye iPhone 7, som nu endeligt har set dagens lys. Og lidt ligesom hvis en baby kommer til verden får den utroligt meget opmærksomhed fra alle steder. Både i dette land og i mange andre lande har man været interesseret i at se hvad denne iPhone 7 ville kunne. Der gik ikke lang tid før det i alle medier blev snakket om hvad denne nye iPhone 7 kunne og om den så levede op til de forventninger, som folk havde. Og indtil videre har folk været yderst tilfredse og det er de færreste, som har sagt dårlige ting om telefonen og det er naturligvis til Apples held. Og grunden til, at det især er til Apples held er, at de mere eller mindre udelukkende lever af deres iPhone og nu i dette konkrete tilfælde af deres iPhone 7. For det er faktisk det produkt, som Apple har og tjener flest penge på. For hverken deres laptops eller andre computere er ligesås indbringende som den lille minicomputer, som man kan have i lommen.
iPhone 7 kamara

iPhone 7 er vigtig for Apple

Så i og med, at iPhone 7 er så vigtig for, at Apple får en god omsætning så har de naturligvis også en stor interesse i at folk rent faktisk har tænkt sig at købe denne nye telefon. Der er altid den gruppe af mennesker, som sværger meget til den næsten sektagtige koncept som Apple er og det er lige netop de personer, som står i lange køer foran butikkerne og endda kan finde på at tage både telte og campingstole med for blot at være der idet butikkerne åbner og det at være den første kan selvfølgeligt give meget prestige blandt andre ligesindede som er lige så meget oppe at køre over denne nye iPhone 7. Og nu er det så sket igen for langt om længe er denne lille minicomputer kommet på markedet og den kan både fås i en stor version og i en mindre version, faktisk præcist som det plejer for sådan er det nemlig altid. Desuden kan den også fås i de samme farver, som altid er karakteristiske for iPhone så heller ikke der er der noget nyt under solen. Og det har gjort, at alle allerede nu har købt denne iPhone 7, hvilket samtidigt betyder, at folk så sælger deres gamle telefon af samme type og de vælger så at sælge den således, at de får nye penge til den nye telefon. Og dette er et smart system da der således er en slags cyklus for sådanne ting. For noget af det, som ikke ligefrem er det allerbedste for miljøet det er faktisk de forskellige tekniske ting, som vi bruger fra dag til dag.

iPhone er det mest populære kamera i verden. Nu har vi videreudviklet det med forbedret optisk billedstabilisering, en blændeåbning på ƒ/1,8 og et objektiv med seks linser, så du får endnu bedre billeder og videoer ved dårlig belysning. Og med avancerede nye funktioner, bl.a. et bredere farveområde, kommer dine billeder og Live Photos til at se endnu mere levende ud.

Og på netop dette punkt er Apple med deres iPhone 7 rigtig gode fordi, at de virkeligt tænker på miljøet og de opfordrer endda deres brugere til at tænke på, at de skal genanvende deres produkter således, at der kan være genbrug med også iPhone 7.